De ce Nokian Tyres?

De ce Nokian Tyres?

Alătură-te echipei noastre globale. Împreună facem călătoriile mai sigure!

La Nokian Tyres, siguranța se află în centrul activității noastre. Alături de noi ai șansa de a lucra într-o companie globală, cu o viziune clară pentru o lume mai sigură. Succesul nostru este posibil datorită oamenilor pasionați de a învăța și a se reinventa în permanență. Angajații talentați, colaborările dinamice și modul de lucru flexibil ne permit să obținem rezultate excelente, împreună.

La Nokian Tyres, credem că fiecare dintre noi poate face diferența. Vino în echipa noastră și hai să facem lucruri uimitoare, împreună! 

Aplică pentru un loc de muncă

“REUȘIM ÎMPREUNĂ! FIECARE LOC DE MUNCĂ, FIECARE COLEG ȘI FIECARE ACTIVITATE CONTEAZĂ.”

Am avut o carieră lungă și versatilă în cadrul Nokian Tyres. De-a lungul anilor, în echipe diferite, mi-am găsit inspirația în oamenii pe care i-am avut alături - profesioniști de excepție, cu o viziune clară și ambiție. Dar ceea ce a adus un suflu nou în întreaga poveste a fost cultura de lucru de inspirație finlandeză, în care oamenii sunt tratați în mod egal și sunt încurajați să inoveze, indiferent de locul pe care îl ocupă.

Atunci când fiecăruia dintre noi îi pasă de ceea ce facem și înțelege că adevăratul progres devine posibil doar atunci când lucrăm împreună, se instalează respectul și un sentiment de mândrie care ne face să ne străduim mai mult în fiecare zi. Acesta este spiritul Nokian Tyres și l-am adus cu mine aici, la cârma operațiunilor din Oradea. Sunt una dintre cei care fac călătoriile mai sigure, la fel ești și tu și la fel sunt și cei care te înconjoară.”

Susanna Tusa, Director General și Vice Președinte Nokian Tyres Romania Operations.

Cultura de lucru scandinavă

Cultura de lucru scandinavă

Tradițiile noastre finlandeze crează un mediu de lucru sigur și stabil, în care angajații sunt remarcați, apreciați și sprijiniti. Siguranța, grija, dialogul și respectul sunt esențiale în cultura de lucru scandinavă și susținem valori precum bunăstarea, incluziunea, egalitatea și corectitudinea. Indiferent de situație, egalitatea de tratament și respectarea drepturilor omului sunt prioritare.

Susținem dezvoltarea profesională

Susținem dezvoltarea profesională

Credem în dezvoltarea continuă și ne susținem colegii în a-și dezvolta competențele și a face performanță. La Nokian Tyres, încurajăm învățarea prin proiecte diverse și o colaborare activă și oferim multiple soluții de învățare bazate pe nevoile de dezvoltare. Echipa de Lansare din România beneficiază de stagii de formare și de alte oportunități de dezvoltare în Finlanda, pentru a evolua profesional în permanență.

Echipe globale, obiective globale

Echipe globale, obiective globale

Suntem prezenți în 60 de țări și avem o echipă puternică, de 3.300 de angajați. La Nokian Tyres, te vei bucura de un mediu de lucru cu adevărat internațional. Colegii noștri au oportunități de dezvoltare diverse. Vrem să oferim un mod de lucru flexibil și inteligent, la nivel global.

Siguranța și sustenabilitatea sunt prioritare

Siguranța și sustenabilitatea sunt prioritare

Siguranța și sustenabilitatea sunt prioritățile noastre. Sustenabilitatea ne ghidează activitatea de zi cu zi și leadership-ul în industria anvelopelor. La Nokian Tyres, fiecare dintre noi este preocupat de siguranța sa și a celorlalți. Am creat și am implementat Standarde de Management al Siguranței și instrumente de auto-evaluare pentru a identifica reperele cheie și nevoile de evaluare.

Un pachet de beneficii corect

Un pachet de beneficii corect

Oferim salarii și pachete de beneficii aliniate la media pieței. Răsplătim performanța și plus-valoarea pe care colegii noștri o aduc. Alături de salariul de bază, oferim și beneficii, stimulente, recunoașterea rezultatelor, oportunități de învățare și dezvoltare și ne adaptăm în mod constant politicile în funcție de evoluția piețelor.

Fii un pionier al inovației!

Fii un pionier al inovației!

În calitate de lideri, formăm adevărații pionieri ai industriei noastre. Pasiunea noastră este să creăm produse care permit conducerea sigură în condiții dificile. Ne provocăm pe noi înșine și întreaga industrie prin inovarea continuă a anvelopelor din ce în ce mai sigure și a modului în care acestea sunt fabricate. Cu Nokian Tyres, poți să lucrezi cu o marcă premium în care șoferii din întreaga lume au încredere. Inovație, sustenabilitate și excelență în fiecare produs.