ÎMPREUNĂ FACEM CĂLĂTORIILE MAI SIGURE

ÎMPREUNĂ FACEM CĂLĂTORIILE MAI SIGURE

La Nokian Tyres, nu creăm doar anvelope premium – creăm siguranță. Suntem deja 3.300 de oameni din întreaga lume, uniți în această călătorie. Acum, în România, suntem gata să facem următorul salt important în materie de siguranță.

Vino alături de noi!

Aplică acum

 

 

 

 

 

 

NE DORIM SĂ DEVENIM DIN CE ÎN CE MAI BUNI. ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FACEM LUCRURI PENTRU PRIMA DATĂ ÎN LUME.​

De la prima anvelopă de iarnă în 1934 și până la prima unitate de producție cu zero emisii de CO2 din lume în 2024 – Siguranța este o provocare demnă de o echipă curajoasă. Vino alături de Nokian Tyres! Împreună facem călătoriile mai sigure, generație cu generație!

Compania Nokian Tyres

PRIMA FABRICĂ DIN LUME CU ZERO EMISII DE CO2 DIN INDUSTRIA ANVELOPELOR

URMĂTORUL SALT IMPORTANT ÎN MATERIE DE SIGURANȚĂ ESTE ÎN ROMÂNIA

Există un început pentru toate. Așa cum a fost mersul pe Lună, de exemplu. Ce salt uriaș pentru omenire! Misiunea noastră este bine ancorată pe planeta Pământ, dar ceea ce vrem să realizăm aici, în Oradea, este un salt uriaș, care va revoluționa industria anvelopelor. O provocare pe care ne-am asumat-o, dar nu doar pentru noi. La Nokian Tyres, tot ceea ce facem are o destinație clară: siguranța. Asta înseamnă ca fiecare om din această lume să poată călători în siguranță și, odată cu el, întreaga planetă. Nu e o misiune ușoară, dar avem tot ceea ce ne trebuie pentru a reuși. Pe Lună, sau pe o suprafață de teren din Oradea, există un singur mod în care putem face primul pas: formând o echipă de excepție.

“REUȘIM ÎMPREUNĂ! FIECARE LOC DE MUNCĂ, FIECARE COLEG ȘI FIECARE ACTIVITATE CONTEAZĂ.”

​"Atunci când fiecăruia dintre noi îi pasă de ceea ce facem și înțelege că adevăratul progres devine posibil doar atunci când lucrăm împreună, se instalează un respect și un sentiment de mândrie care ne face să ne străduim mai mult în fiecare zi. Acesta este spiritul Nokian Tyres și l-am adus cu mine aici, la cârma operațiunilor din Oradea. Sunt una dintre cei care fac călătoriile mai sigure, la fel ești și tu și la fel sunt și cei care te înconjoară.”

Susanna Tusa, Director General și Vice Președinte Nokian Tyres Romania Operations

SCHIMBĂM LUMEA PRIN SIGURANȚĂ

SIGURANȚA ÎNSEAMNĂ OAMENI

Siguranța nu e o misiune pentru cei care caută soluții simple. E pentru profesioniștii talentați, care își unesc forțele și acționează ca o echipă, apoi sunt mândri de rezultatul final. Prin tot ceea ce facem – creăm siguranță.

SIGURANȚA ÎNSEAMNĂ TRADIȚIE

Născuți sub soarele arctic, departe de condițiile meteo și de drumurile perfecte, natura noastră nordică ne îndeamnă să venim cu soluții care aduc liniște șoferilor, în orice anotimp. În fiecare zi – creăm siguranță.

SIGURANȚA ÎNSEAMNĂ INOVAȚIE

Ca pionieri ai industriei de anvelope, suntem cu un pas înainte în această lume în continuă schimbare. Inovăm în permanență, ne dezvoltăm continuu și depășim cele mai înalte standarde. De fiecare dată – creăm siguranță.

SIGURANȚA ÎNSEAMNĂ SUSTENABILITATE

Vrem să facem alegeri mai înțelepte pentru tot ceea ce ne înconjoară și să fim un exemplu de responsabilitate. O lume în care nu doar să conduci în siguranță, ci să și muncești și să trăiești așa, generație cu generație. În fiecare deceniu – creăm siguranță.

Cariere

TOATE BENEFICIILE CULTURII DE LUCRU NORDICE, ÎNTR-UN SINGUR LOC

Suntem cel mai nordic producător de anvelope din lume. Venim din cea mai fericită țară din lume. Originea noastră finlandeză este fundația pe care am construit echipa globală Nokian Tyres. Îți oferim un loc sigur în care să lucrezi și să evoluezi, ca un adevărat pionier al meseriei tale.

FII UNUL DINTRE CEI CARE FAC CĂLĂTORIILE MAI SIGURE